Anksiozni Optimista

Kako je nastao Anksiozni Optimista?

Anksiozni Optimista je nastao kao ideja odavno. Uvek sam razmišljala i o drugima koji se suočavaju sa svim simptomima i senzacijama anksioznosti i razmišljala- kako bi bilo dobro da sada mogu da popričam sa nekim ko će razumeti, kako bi bilo lepo da osnujemo udruženje, da se družimo, pružamo podršku jedni drugima i razmenjujemo iskustva. Tada sam pomislila: samo da mi bude malo bolje i ja ću to pokrenuti. U sprovođenje ideje sam krenula onog trenutka kad sam osetila poboljšanje, kada sam prestala da dopuštam anksioznosti da upravlja sa mnom i kada sam ja počela da upravljam njom.
Moja iskrena želja je bila da sa drugim ljudima podelim svoje iskustvo i da pomognem onoliko koliko je to u mojoj moći. Kada sam se susrela sa anksioznim stanjem, mnogo mi je nedostajalo da mi neko kaže da ima isti problem i da to može da se prevaziđe, da mi iz iskustva kaže šta da radim, kome da se obratim, koju knjigu da pročitam, kako najlakše da izađem iz kuće i slično. Iz te želje je i nastala stranica, a onda i sajt. Želela sam da ljudima približim i olakšam ovu neizmerno tešku borbu. Da pored toga što rade sa stručnim licima i što čitaju definicije, imaju i konkretne primere iz prakse, ali i podršku.
Inače, ja se zovem Danijela Mladenović, po struci sam diplomirani ekonomista, bavim se marketingom na društvenim mrežama, pa sam spojila ljubav prema tom poslu i želju da pomognem ljudima koji se suočavaju anksioznim stanjem.